Oversigt

Om os

Om Rejseposten

Rejseposten er Danmarks nye online rejsemagasin, hvor rejseglade danskere kan samles om passionen for rejser i både ind- og udland.

I magasinet kan du læse rejsefortællinger, anmeldelser og rejseguides, få et hurtigt overblik ved hjælp af vores toplister, drømme dig væk i billeddagbøger og se rejsefilm.

Og det bedste af det hele: du er inviteret med på rejsen. Rejseposten er skabt for at danne afsæt for den ultimative rejseoplevelse. Den er skabt i tanken om, at vi får det igen vi deler. Vi har samlet alt det bedste indenfor rejser, oplevelser og inspiration ét sted.

Du kan med dine oplevelser være med til at inspirere andre, ligesom du selv kan blive inspireret. Alle kan dele deres rejseoplevelser og erfaringer på Rejseposten.

Vær med

Rejseposten er et åbent fællesskab, hvor alle kan være med. Du kan hurtigt og nemt kan indsende artikler, som vi bringer i magasinet.

Læs mere om, hvordan du kan være med og send dit bidrag her.

Om det er tips til en familietur til Kalundborg eller fortællinger fra en bjergbestigning på Kilimanjaro i Tanzania, er du mere end velkommen til at dele dine erfaringer og rejseoplevelser med Rejsepostens mange andre læsere og brugere.

Vi har fire forskellige formater, som du kan bidrage med:

  • Rejsefortællinger
  • Rejseguides
  • Toplister
  • Billeddagbøger
  • Rejsevideoer

Læs mere om dem her.

Har du spørgsmål? Skriv til os her.

Holdet bag

Rejseposten bliver skabt af alle jer, der læser med og bidrager med artikler. Derudover sidder vi en lille redaktion, der driver magasinet til daglig og også selv udgiver artikler.

Rejseposten bliver udgivet på platformen Publiczr og er en del af Publiczr Media.