Oversigt

Artikelguide

Rejseposten er et åbent fællesskab, hvor alle kan være med. Du kan hurtigt og nemt sende spændende artikler, billeder og videoer fra dine rejser, så de kan blive delt med resten af Danmarks rejseentusiaster.

Send til redaktionen@rejseposten.dk og skriv endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

På Rejseposten har vi fire forskellige formater, som du kan bidrage med.

  • Rejsefortællinger:

En rejsefortælling dækker over en bred palette af fortællinger fra alle steder i verden. Hvordan du vil fortælle om din oplevelse er op til dig. Det vigtigste er, at du holder dig til formatet nedenfor.

Billeder sendes seperat med fotocredit, samt kort beskrivelse af hvad man ser.

Tekst, der beskriver din oplevelse som helhed. Måske kan du ikke huske nøjagtig hvad hotellet hed eller hvilken restaurant du spiste på. Men du kan huske hvad øen hed, hvilke indtryk den gav dig og hvad du lavede.

Format: 5-8 billeder

Antal ord: 600 – 2400 ord

  • Rejseguides

Rejseguden tager udgangspunkt i konkrette oplevelser og guides til andre, der gerne vil opleve det samme som dig. Det er en hands on guide til din ferie. Det kan være navne og adresser på nogle af de restauranter i spiste på, det gode dykkerkursus i valgte eller de specifikke hoteller i boede på. Jo mere konkret jo bedre. Det gør det nemt for andre at få gode idéer til konkrete oplevelser på deres ferie.

Format: 3-5 billeder

Antal ord: 400 – 1200 ord

  • Toplister

Toplister er den korte version.

Vores toplister er også nogle af de mest anvendte. Man kender det fra sig selv. Man står i en storby og mangler en god restaurant eller et godt hotel til en enkelt overnatning. Her kan du med fordel bruge vores topliste formater: Top 3, Top 5 eller Top 10.

Hvad de skal indholde er helt op til dig. Du ved bedst hvilken liste du manglede mest på din sidste rejse eller du kan blive inspireret af de lister, der allerede ligger.

Format: Hold dig til top 3, 5 eller 10

Antal ord: 200- 600

  • Billeddagbøger

Billededagbøgerne er for dig der bare gerne vil videreføre noget stemning fra en fantastisk rejse eller oplevelse. Her kan du uploade 5-8 billeder med en kort billedetekst hvor du kort forklare, hvad, hvor og hvordan.

Det kan være et museum i Cannes eller rafting i Skotland. Det kan også være en alligator safari i Key West eller en østerssafari i Sverige. Det er helt om til dig.

Format 5-10 billeder

Antal ord: Korte billedbeskrivelser til billederne

  • Video

Videoformatet spænder over alle former for video. Det kan være en video dagbog fra en ferie. Det kan være en video af en specifik oplelse eller en sammenklippet film.

Er den allerede som youtube link så send os url. Er den ikke se kan den sendes på dennne mail:

Format: MP4