3 magiske naturoplevelser i Danmark

Rejsen til Italien eller Frankrig har desværre lange udsigter. Derfor er vi mange, der er begyndt at kigge os rundt efter steder vi kan holde sommerferie hjemme. I Danmark har vi både fantastiske strande, skove og seværdigheder lige om hjørnet.

Uploaded af redaktionen

Danmark 208 uger siden

Thy National Park

Vi har flere nationalparker i Danmark alle med unik natur. Tag en tur ud i de uberørte klitter, snoede skove og traditionelle badebyer i Danmarks vildeste nationalpark. Du kan let se, hvorfor de lokale områder og traditioner i og omkring Thy National Park er formet af den magtfulde Nordsø. Især på steder som Cold Hawaii og Stenbjerg.

Thy

Møns Klint

De hvide klipper i Møn er et af de mest berømte og smukkeste steder i Danmark. Det er det eneste sted i landet, hvor du kan opleve høje kridtklipper og den unikke flora og fauna, der er forbundet med dem. Du møder mange sjældne planter på vandreture i området og kan finde fossiler på strandene under klipperne. Og trappen til og fra stranden er naturens bedste stairmaster!!

Møns Klint

Råbjerg Mile

Find de gode sko frem og tag på vandretur gennem den danske ørken, Råbjerg Mile. Råbjerg Mile er en af ​​de største vandre klitter i Europa. Den 40 meter høje klit danner en lille ørken på cirka en kvadratkilometer, og bevæger sig i gennemsnit 15 meter om året mod nordøst. En oplevelse der kan få alle til at føle sig på mere eksotiske egne.

Råbjerg Mile