5 restauranter i Paris 2020

Paris er hovedstaden for nogle af verdens bedste køkkener. Fra traditionelle franske bistroer til eksperimentelle gourmetrestauranter. Når du besøger Paris, er valg af en restaurant, intet mindre end overvældende. Så her kommer vores top 5 restaurantguide for 2020.

Rejsepostens redaktion

Frankrig 209 uger siden
Septime

Efter at have opnået en placering som én af de 50 bedste restauranter i verden, har Septime også fået prisen ´Sustainable Restaurant´. Bertrand Grebaut, ejer og chefkok af denne restaurant har taget det klassiske franske køkken til et helt nyt sublimt niveau.

La Poule au Pot

La Poule au Pot, der ligger i det centrale første arrondissement på 9 Rue Vauvilliers, er stedet at gå hen, hvis du vil opleve magien med det fine franske køkken. Denne traditionelle franske bistro drives af den berømte kok Jean-Francois Piège.

Uma Nota

Tag en pause fra det traditionelle franske køkken, og kig nærmere på en af de mere provokerende og banebrydende restauranter i Paris i 2020. Uma Nota, er en ny brasiliansk og japansk streetfood restaurant. Maden er nytænkede, indbydende og priserne et godt afbræk for pengepungen.

Minzon

Hvis du endnu ikke havde haft fornøjelsen af, ​​at opleve det Israelske køkken, er det tid nu. Beliggende på 22 Rue des Ecouffes, ligger Miznon - byens toppopulære ´middle eastern´ restaurant, der serverer lækre retter fra selv samme sted. Her finder du lækre sunde retter, som ristet blomkål, lammekebab og deres berømte kartoffel pitabrød.

Mijo T

Mijo T tager begrebet fra jord til bord til et helt nyt niveau. Kokken ændre menuen næsten dagligt med speciale i brug af ​​lokale og sæsonbestemte ingredienser. Denne restaurant serverer mad, der er lige så lækker som den er overraskende og kombinerer smag, struktur og friskhed på en intet mindre end sublim måde.