Her kan du opleve massere af Natur tæt på LA

I en by med en befolkning på fire millioner kan naturen virke langt væk. Men beboerne i Los Angeles har masser af muligheder for, at flygte fra den urbane jungle. Røde klipper, skinnende søer og store ørkener: Disse fire ture fører dig fra den travle metropol til naturens fred og ro.

Uploaded af redaktionen

Californien 215 uger siden

Joshua Tree National Park

Er med sine kaktushaver, oaser, imponerende klippeformationer og unikke vegetation en ægte ørkenpark. Faktisk konverterer to ørkener her, Colorado og Mojave. Parken skylder sit navn til Yucca brevifolia, bedre kendt som Joshua Tree. Der er massere af ruter til vandring, men du kan også klatre i klipper, ride på heste og campere her. Tip: Tag altid dobbelt så meget vand, som du tror, ​​du har brug for dagen. Ørkenen er nådeløst varm.

San Bernardino-bjergene.

Bjerge, søer og skove i San Bernardino ligger kun to timer fra LA centrum. Denne høje bjergryg praler med tæt skov og skinnende søer, hvoraf den største er Big Bear Lake, smukt omgivet af store fyrretræer. Om sommeren er det det perfekte sted at vandre, campere og ro i kano, mens vinteren bringer et paradis for vintersport entusiaster.

Joshua Tree National Park

Laguna Beach

Californiens strandliv. Størrelse betyder ikke noget. Dette er tydeligt ved Laguna Beach, der er en af ​​de smukkeste strande i Californien. Denne lange sandstrækning ligger lige syd for byen. Med sine huler, klipper, tidevands pools og fantastiske vandrestier vil du føle dig langt fra hverdagens kaos.

Mojave National Preserve

Lige nord for Joshua Tree ligger Mojave National Preserve, en anden ørkenpark, men af ​​en helt anden slags. Her finder du de høje Kelso sandklitter og kan gå gennem en lavatunnel. En anden must-see er Hole-in-the- Wall Canyon i hjertet af parken, hvor du kan beundre de enestående vulkanske klippevægge.

Laguna Beach

Oak Glen

Med sine frugtplantager, får og gårde er den maleriske by Oak Glen det perfekte oase at flygte til, fra byens larm. Kun halvanden times kørsel fra Los Angeles. Her kan du nyde en overflod af ro, plads og frugtplantager. Efteråret er en fantastisk tid at besøge området, når efterårsfarverne tager et New England-lignende look, og det er også tid til at plukke æbler!