Skal du investere i sommerhus i 2020?

Går du og drømmer om at investere dine penge på en fordelagtig måde, så du både opnår et afkast og samtidig får mulighed for at holde ferie, når du føler trang til det? Der er mange fordele ved at investere i et sommerhus, fordi du blandt andet kan udleje det. Flere og flere danskere vælger nemlig at leje et sommerhus for at få et afbræk fra hverdagen.
Annoncørbetalt indhold 235 uger siden

Markedet er i vækst inden for sommerhusudlejning, og det kan du drage fordel af. Flere og flere danskere foretrækker nemlig at tage i sommerhus, fordi det både er hyggeligt og overskueligt.

Samtidig kan det være svært for mange mennesker at finde tid og penge til at tage på en længerevarende rejse, og det kan nu ses på væksten inden for sommerhusudlejning.

En investering i et sommerhus kan blive en overskudsforretning for dig, såfremt du har interesse i at leje dit sommerhus ud. Det vil alt andet lige give dig et tilskud til din månedlige ydelse og derfor også give dig et større rådighedsbeløb – hver måned.

Investér i et sommerhus og tjen penge på det

Nye skatteregler er skyld i, at du pludselig kan tjene flere penge på at udleje dit sommerhus – også selv om du ikke selv har i sinde at benytte dig af det.

Det er til gengæld en fordel, hvis du også selv vil bruge det, fordi du hermed reducerer de omkostninger, der ellers ville være forbundet med en anden ferierejse. 

Du kan i dag have en lejeindtægt på 40.900 kroner uden at betale skat, såfremt du lejer dit sommerhus ud gennem et bureau. Det betyder også, at du på et år – kvit og frit – kan tjene 3.400,00 kroner ekstra om måneden.

Der er flere fordele ved at leje et sommerhus ud gennem et bureau, fordi sikkerheden øges og samtidig skal du ikke tage dig af alle de praktiske ting.

Hos Planet Huse kan du få designet dit drømmesommerhus og samtidig få adgang til et Totalkoncept, der gør det nemt for dig at leje dit sommerhus ud, når du vælger at foretage en investering i sommerhus.

Totalkonceptet forbinder dig med en professionel udlejningspartner, der hjælper dig med at få en god forretning ud af din investering – gennem udlejning. 

Derudover kan du også nemt få adgang til en guide, der informerer dig om alle de vigtigste parametre for dine kommende lejere. På denne måde sikrer du dig, at du får designet et sommerhus, der stemmer fuldkommen overens med dine kommende lejers præferencer.

Spred din formue – foretag forskellige investeringer

Ligesom på aktiemarkedet handler det ganske simpelt om at sprede sine investeringer – og dermed også sprede risikoen. 

Investeringsteorien siger, at du ikke kun skal have obligationer eller aktier, men at du faktisk også skal have foretaget dig nogle andre investeringer. Det er nemlig ikke alle formuer, der stiger og falder på samme tid, og derfor kan en fornuftig spredning udligne eventuelle udsving.

Det handler nemlig om at være smart og langsigtet, når det kommer til investeringer, og derfor er det netop også interessant at tale om sommerhuse.

Hos Plante Huse kan du få et overblik over stilrene sommerhusdesigns, der allerede er blevet udarbejdet til dig, såfremt du drømmer om at investere i et. Tag udgangspunkt i et design og få det derefter skræddersyet, så det passer perfekt til dig.

Du betaler først, når du flytter ind. Læs mere her.