Rejser du meget?

Er du en af dem, der rejser meget? Så læs med her.
Annoncørbetalt indhold 223 uger siden

Sommeren er absolut højsæson for rejsende, men folk rejser faktisk også på alle andre tider af året. Der er mange, som vælger at fejre jul og nytår i udlandet. Ligeledes er der også mange, som rejser på vinterferie og efterårsferie. Mange rejser på forretningsrejser, studierejser og andre former for rejser. Generelt er der altid gang i fly og lufthavne rundt omkring i verden. Er du en af dem, der rejser meget? Så læs med her. 

Hav styr på din forsikring

Det er altid en god ide at have en rejseforsikring, hvad end du rejser meget eller ej. En rejseforsikring giver dig tryghed og sørger for, at din rejse ikke pludselig bliver dyrere end planlagt. Alt efter hvor meget du rejser og hvortil, kan du sammensætte din rejseforsikring, så den passer præcis til dine behov. Mange vil nok spørge, hvorfor man så har sit blå sygesikringsbevis, og hvad det gør godt for? Det blå sygesikringsbevis giver dig kun begrænset dækning i Europa, og du risikerer i nogle tilfælde selv at skulle betale, hvis der sker en skade, da du er dækket på de samme vilkår som borgerne i det pågældende land.  

Pas på helbredet

Det er også altid en god ide at undersøge, om der er nogle vacciner, der er påkrævede i det pågældende land, du rejser til. Ligeledes er det altid godt at have et lille lommeapotek med, som kan træde til i de mindre alarmerende tilfælde. Det kan jo ske, at du får et maveonde, øjenbetændelse eller noget helt tredje. Selvfølgelig er det muligt at finde apoteker i alle lande, men ofte er det mere trygt at have sin egen medicin med hjemmefra, da man kender til præparaterne og derved slipper for at skulle vove sig ind på et fremmed apotek. På den måde undgår du også eventuelle misforståelser, der kan ske på grund af sprogforskelle. Helt generelt kan man yderligere sige, at du kommer langt med blot at bruge din sunde fornuft.

AirHelp

Når du rejser meget, har du sikkert også fra tid til anden oplevet, at dit fly var forsinket, overbooket eller aflyst, og hvad er mere irriterende? Som et lille plaster på såret kan du i visse tilfælde have ret til kompensation. F.eks. har du ret til kompensation, når dit fly er forsinket i over 3 timer, hvilket klart er værd at tage med. Det kan give lidt ekstra penge til rejsen og hjælpe med at glemme den trælse oplevelse.