Oversigt

CalifornienCaliforniens smukkeste kystby

Når beboerne i den pulserende storby Los Angeles skal have en pause fra byens lys og larm, tager de til Malibu. Malibu er kendt som et magisk lille åndehul, hvor tempoet, stemningen og strandlivet med det samme sender tanker om stress og larm på retur. Læs den lokale guide til den smukke kyststrækning her

USAUSA-Roadtrip: Dag 3 - mødet med indianerne

Martin Madsen fortsætter sin rejsedagbog fra USA. Læs med på dag 3

Air France Rejseposten
DanmarkOplev Gudenåen med Tomas og Jonas

Tomas og Jonas er igen hoppet i kanoen, denne gang for at sejle ned af Danmarks længste å, nemlig tour de Gudenå. Gudenåen indbyder både til en kanotur i fred og ro for hele familien eller en kammerattur, for alle der ønsker en fælles aktiv oplevelse. Gudenåen bugter sig 160 kilometer gennem Danmarks skønneste natur, og det er nemmere, end man kunne tro, at opleve den.

DanmarkHvor i Danmark vil Hiker Girls helst nyde naturen?

Danmark byder på massere af fantastiske naturoplevelser. Det kan Lotte og Marion fra Hiker Girls Danmark skrive under på. Her kommer de med deres favorit naturudflugter i Jylland

Om at rejseDe bedste steder i verden at rejse i 2020

Valget af ferie kan være svært. Hvor skal man rejse til i 2020 ifølge eksperterne? Få svaret her

Om at rejseHvem vil ikke gerne have et kig ind i verdens eneste 7 stjernede hoteller

Vi kender alle til luksus. Nogle få hoteller i verden har taget det begreb til et nyt niveau. Se med her når vi får et kig ind i det eneste 7 stjernede hotel i verden!

IndienTop 3 steder at besøge i fantastiske Indien

Indien er en enorm og mangfoldig destination. Omkranset af Pakistan, Kina, Nepal, Bhutan, Sri Lanka, Bangladesh og Myanmar, for ikke at nævne det arabiske hav og Bengalbugten, betyder, at der er mange forskellige sider af landet.

Golden temple, Kyoto
AsienJapan, en af de bedste rejsedestinationer i verden. Hvorfor? Læs med her

Japan er hurtigt ved at blive en af ​​de bedste rejsedestinationer i verden. Flere og flere mennesker rejser hvert år til ønationen, lokket af frisk sushi, fantastiske togture, sikre byer, spændende traditioner og finurlig popkultur. Men der er mere til Japan end katte- og robotcaféer; dens mange øer er overraskende nemme at rejse rundt til og godt forbundet med jernbaner, færger og busforbindelser.

Har du en god rejsefortælling?

- så del den med os!

null

Har du en god rejsefortælling?

- så del den med os!

null
NorgePostkort fra smukke norske fjorde

Strækningen mellem Oslo og Bergen beskrives som en af de smukkeste i Europa. Med tog, færger og et par overnatninger får man det meste ud af landskabet med dens smukke fjorde og bjerge.

DanmarkOplevelser i Danmark - Faxe Kalkbrud

Rejsen til Italien eller Frankrig har desværre fos os alle lange udsigter. Derfor er vi mange, der er begyndt at kigge rundt i vores eget land, efter steder vi kan holde sommerferie. I Danmark har vi både fantastiske strande, skove og nationalparker, der rummer begge dele

KLM Rejseposten
Villum og Schmidt på Mølleåen
DanmarkVillum og Schmidt på Mølleåen

Tomas Villum og hans rejsemakker Jonas Schmidt er igen hoppet ud på eventyr. Denne gang i det danske land, nærmere bestemt Mølleåen, hvor de de næste dage skal sejle fra Bastrup Sø til udmundingen ved Strandmøllen i Øresund

Om at rejseSådan renses kabineluften i flyene

Coronakrisen har betydet et øget fokus på, hvor ren luften i flykabiner er. Airbus og Boeing giver deres forklaring på, hvordan luften renses, for at berolige passagererne.

Morten Skovlund
GrønlandJul i Ilulissat Grønland

Morten Skovlund og hans familie besluttede sig for at holde en anderledes jul. En jul, der på papiret stadig blev holdt i Danmark men i helt andre omgivelser. Læs om deres rejse til Grønland, med slædehunde, massere sne og julestemning

Om at rejseEU på vej med plan for sommerferien

Mens den danske regering tøver med at åbne grænser, vil EU-kommissionen ifølge avisen The Guardian foreslå, at lande med lav risikoprofil for virussmitte går sammen og aftaler gensidige grænseåbninger. Den græske regering håber, at det kan redde landets turistindustri til sommer.

Om at rejseHvor vil danskerne helst på ferie 2020

Vi er så heldige at vi danskere helst vil holde ferie i Danmark. I denne tid er det en klar fordel, at danskerne er glade for at bruge ferien i de mange sommerhusbyer langs kysterne. Læs hvor danskerne helst ville på ferie i 2020

Danmark5 geniale grunde til at besøge Horsens

Danmark er fyldt til randen med undervurderede feriedestinationer, og Horsens er én af dem. Museer af internationalt format, hyggeligt byliv, topcharmerende øer og storslået natur. Du kommer til at tage hjem fra Horsens beriget med autentiske oplevelser og fyldt op med dejlige ferieminder. Det tør jeg faktisk godt love.

Bravo Tours Rejseposten
USAUSA roadtrip-dagbog: Dag 0 - Den indledende planlægning

Martin er ny skribent på Rejseposten og fortæller her første del af sin rejsedagbog om hans roadtrip til USA. Dagbogen vil løbende vil blive uploaded til inspiration til alle, der elsker at rejse og selv søger inspiration til deres næste roadtrip, måske til USA.

SpanienHvor i Spanien vil ejendomsmægleren bo? Det svarer Maddie Hjort på her.

Torre del Mar, Costa del sol, Andalucia, Sydkysten.... Spanien. Kært barn har jo mange navne, området er Andalucien, Costa del sol, sydkysten. Torre del Mar ligger 35 km. øst for Malaga, dvs. små 30 minutter i bil til Malaga lufthavn.