Vil du være skribent på Rejseposten?

Send din rejsefortælling til redaktionen@rejseposten.dk og del den med andre rejseglade danskere. Vi glæder os til at læse din rejsefortælling!

Uploaded af redaktionen

Om at rejse 208 uger siden

Ligger du inde med en rejsefortælling, du gerne vil dele med os. Så hold dig endelig ikke tilbage. Rejseposten er altid på udkig efter nye skribenter, der har lyst til at bidrage med én eller flere artikler om personlige rejseoplevelser.

Om du har en enkelt fortælling, du vil dele, eller om du vil være fast skribent er helt op til dig. Rejseposten er et åbent fællesskab, hvor man kan finde inspiration og selv få lov at være inspirationen. Vi er altid på udkig efter nye skribenter, der har lyst til at være med. Så kunne du tænke dig at bidrage til Rejseposten, så skriv til os på redaktionen@rejseposten.dk, hvor du både kan stille spørgsmål og sende os din rejsefortælling.

Vores faste skribenter fungerer som rejsejournalister og deler artikler med os hver måned. Vi har ikke krav til hvor mange men sætter stor pris på vores faste skribenter, der er en del af dna'et på rejseposten.

Kort om Rejseposten: Ideen til Rejseposten er startede mellem skuespiller og filminstruktør Tomas Villum Jensen og serieiværksætter Jimmi Meilstrup, der har været venner gennem hele livet, og længe har synes, at Danmark manglede et rejsemagasin af rejsende for rejsende. 

Selvom timingen kan virke skør synes vi, at der er brug for de gode rejsefortællinger og fællesskab lige nu. At drømme er gratis og det skal vi gøre, mens vi venter på verden lukker op igen.

Vi håber derfor I vil være en del af Rejseposten og vi glæder os til at læse jeres fortællinger.

Vi har ikke nogen krav til fortællingen, længden eller oplevelsen, bare det er oplevet af skribenten selv. Du kan læse mere om vores formater og muligheder her

Kærlig hilsen Rejseposten