Autentiske rejsemål hitter og får Peloponnes/Tolo-Nafplio tilbage

Vi drømmer ikke kun om dejlige strande og store oplevelser, når vi bestiller årets ferie – vi drømmer også om at opleve det ægte og autentiske liv i det ferieland, vi rejser til. Det har fået græske Peloponnes med Tolo-Nafplio tilbage på feriekortet.

Uploaded af redaktionen

Grækenland 202 uger siden

Når de fleste tænker på Grækenland, tænker de på det græske ø-hav. Smukke strande, små bugter og en fantastisk ø-stemning. Men du behøver ikke vælge en ø, for at få dette og mere til. For i Tolo og Nafplio på halvøen Peloponnes finder du lige præcis ø-stemningen, blot uden et væld af turister. Her møder du det Grækenland, som de lokale selv foretrækker at holde ferie i.

- De seneste år har vi set en stigende efterspørgsel efter de autentiske rejsemål. Her kommer man tæt på det lokale liv, og det giver ferielivet sin helt egen charme. Lige præcis derfor var jeg heller ikke i tvivl, da jeg fik muligheden for flyve til Peloponnes igen – det skal danskerne have muligheden for at vælge til, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours, der også fremhæver stedet, ikke kun som én af grækernes egne favoritter, men også som et sted, han selv elsker at holde ferie.

- De autentiske rejsemål har ikke blot en fantastisk charme, de har også et kvalitetsstempel af de helt store, for det er nemlig her, de lokale har foretrukket at holde ferie i årevis. Det er det bedste bevis på at være et skønt feriested, siger han.

- I Spanien har vi Costa de Almería, som også er kendt for at væres spaniernes egen favorit. I Portugal har vi den smukke og uspolerede ø-gruppe Azorerne, ligesom vi har tilføjet den mere ukendte Kanarie-ø La Palma til vores program. Fordi det er perfekt til en rolig og lokale ferie, siger han.

5 gode grunde til, at du skal vælge Peloponnes/Tolo-Nafplio til din næste ferie

1.   Det er autentisk og uspoleret

Her finder du ingen neonskilte eller internationale kæderestauranter. Her er det lokale butikker og tavernaer – og lokale turister (og de lokale ved om nogen, hvor man får den bedste ferie!)

2.   Roligt, idyllisk og charmerende – men tæt på mange oplevelser

I Tolo og Nafplio leves det rolige ferieliv, men de store oplevelser – er modsat på en ø-ferie – meget tæt på. Du når let til hovedstaden Athen, historiske oplevelser som bl.a. Epidaurus og Mykene, en sejltur på Korinthkanalen, og så var Nafplio i øvrigt Grækenlands hovedstad indtil 1834, hvilket gør byen til noget helt specielt.

3.   Et prisniveau, der er til at forstå

Her finder du stadig en kop kaffe eller en øl til et sted mellem 1 og 2 euro, ligesom maden er rigtig god – for den er lavet lokalt.

4.   Du kan bogstaveligtalt leve på stranden

Vælger du Tolo ligger rigtig mange hoteller direkte på stranden – du spiser morgenmad med direkte havudsigt, og om aftenen stiller de lokale borde ud på stranden, så du kan nyde aftensmaden med sand mellem tæerne. Det er da ferie!

5.   Det er nemt og bekvemt

Rejser du til Peloponnes i sommerhalvåret, så er det ganske let at komme dertil. Bravo Tours flyver direkte fra Danmark.