Hvor i Spanien vil ejendomsmægleren bo? Det svarer Maddie Hjort på her.

Torre del Mar, Costa del sol, Andalucia, Sydkysten.... Spanien. Kært barn har jo mange navne, området er Andalucien, Costa del sol, sydkysten. Torre del Mar ligger 35 km. øst for Malaga, dvs. små 30 minutter i bil til Malaga lufthavn.

Uploaded af redaktionen

Spanien 205 uger siden

Af: Maddie Hjort

Jeg kom til Spanien i bil for 18 år siden.

Jeg havde pakket bilen hjemmefra med en envejs ide i kufferten. Jeg har aldrig været i Spanien før og min søster havde adviseret mig om, at øst for Malaga, specielt Torre del Mar ville være lige mig, hun kender mig jo godt, for jeg er her endnu. 18 års kærligheds forhold.. Men hvorfor så lige Torre del Mar?

Malaga? Jeg valgte anderledes 

Som ejendoms mægler ville vest for Malaga med så masse turister, engelske og danske fast boende, være en åbenlys og en nem penge maskine. Jeg valgte anderledes. 

Torre del Mar er vokset meget i disse 18 år. Vi har en kommune der lytter til folket, de har sørget for, vi ikke kun er en usynlig nål på et meget stort land kort. Byen gør en forskel og netop derfor er det en af spaniernes egne foretrukne ferie byer. Byen er ret nem at finde ud af. Det er en strand by, vi har 3 store gader og en hel del små gader og flere gå gader. Her er ingen toge så har man ikke bil, er det bus. Vi har en meget lang strand. Vores er anderledes idet på selve stranden finder du forskellige indtag: der er sejl sport, kæmpe lege plads, muskel træning, ældre træning, jumanji forhindrings bane,bold bane, vi har en hunde strand, osv. En lille detalje er, vores brusere på stranden er ikke bare e almindelige brusere, se foto. og vi har ikke kæmpe store hoteller langs med stranden. Vores gade rengørings folk har deres egen facebook side og de har en ære i at vise os allesammen, hvor pænt her er. Udover de forskellige ting man kan lave på stranden, så har vi rigtige strand barer. Lounge steder hvor man kan sidde og chill, lytte til musik, solbade og spise lækker mad. Og vores priser er almindelige spanske priser og ikke turist fælde priser.

Spansk Beach Festival

Helligdagene hernede bliver der kræset om i form af diverse festlige optog og store koncerter på stranden. Vi har 3 dages luftshow i juli og vi er værter for "Weekend Beach Festival". Om sommeren er her noget at lave hver dag. der er feks gratis koncert hver aften, mini tivoli hver dag, man kan leje cykler og elektroniske "dimser" og køre langs hele strand promonaden, på cykel stien! Vi har aften marked hver aften. Udelivet er ganske enkelt fantastisk. Byen er smuk, der er hyggelige kroge at sidde og få et glas eller en go kop kaffe, der er marked hver torsdag, folk er glade og yderst venlige, v har palmer og grønne fugle, delfiner i havet, sol stort set hver dag. Og bedst af alt, vejen til byen via strandvejen giver mig stadig, efter 18 år et sug i maven.... Bjerge til venstre og havet til højre, det er så smukt ! Ønsker du en ferie med en masse englændere og danskere, så er Torre del Mar nok ikke et sted for dig. Vil du derimod møde det rigtige Spanien og nyde godt af spanierne og deres venlighed, så skal du være hjertelig velkommen her i min by. Torre del Mar Costa del Sol Spanien

Læs mere om Maddie

Sunset Andalucia Real Estate

@Costa-Events