Hvor i Danmark vil Hiker Girls helst nyde naturen?

Danmark byder på massere af fantastiske naturoplevelser. Det kan Lotte og Marion fra Hiker Girls Danmark skrive under på. Her kommer de med deres favorit naturudflugter i Jylland

Rejsepostens redaktion

Danmark 201 uger siden

Af: Lotte og Marion fra Hiker Girls Danmark

Vadehavet og Mandø

Vadehavet er kendt for “sort sol” og store vidder. Det i sig selv trækker hvert år rigtigt mange mennesker til, og det er der god grund til. Der findes nemlig intet andet sted i Danmark, der giver dig oplevelser magen til. I foråret 2018 tog vi på hestevognstur over Vadehavet til Mandø. Vi fik fortalt Mandøs historie, kiggede på sæler og flettede tæer med sandormene. Tag afsted hele familien - børnene vil også elske turen.

Hiker Girls, Mandø Mølle

Bindeballestien

En helt særlig vandretur kan du få ad Bindeballestien. Ruten går fra Billund til Vejle og byder på både storslået natur og Danmarkshistorie. Vi kom gennem Frederikshåb Plantage med de fantastiske Syvårssøer og gennem Vejle Ådal, hvor istiden har sat sit store præg. Historisk blev vi ført forbi jernalderen i Vingsted til vikingetiden ved Harald Blåtands bro. Turen kan med fordel opdeles i to etaper med stop på den gamle hyggelige Bindeballe Købmandsgaard. Her er shelters, café og mulighed for indkøb.

Hiker Girls, Syvårssøerne

Hjarnø

Det tager kun 5 minutter at sejle med færgen fra Snaptun til Hjarnø i Horsens Fjord. Øen er lillebitte, men har masser at byde på. Vi besøgte øen en sommerdag i 2019 og faldt straks for dens charme. Man kan gå øen rundt langs vejen og den sydlige del af stranden. Her kommer man forbi skibssætninger fra vikingetiden, den lille kirke fra 1500-tallet og kunstgalleriet med smukke udstillinger af lokale kunstnere. Vi sluttede af med en hyggelig frokost på Café Den Gamle Smedie. Hjarnø er et ideelt udflugtsmål for hele familien.

Følg Hiker Girls Danmark på tur her:
Facebook: https://www.facebook.com/hikergirlsdanmark/
Instagram: https://www.instagram.com/hiker_girls_danmark/