Her skal du holde ferie i Danmark

COVID19 har ændret vores hverdag såvel som vores rejseplaner. Mange af os er nok begyndt at tænke kreativt ift. til den kommende sommerferie. Heldigvis bor vi et skønt land med masser af muligheder. Her kommer fire gode sommerdestinationer i Danmark.

Rejsepostens redaktion

Danmark 206 uger siden

Med over 400 øer og tusindvis af kilometer kystlinje er Danmark det perfekte sted at tilbringe sommeren. Alt ligger med kort distance fra hinanden og er let at komme til. Det giver dig friheden til at udforske dine omgivelser, slappe af og genoplade batterierne væk fra stress i det daglige liv.

Søndervig

At tage på ferie ved Nordsøen og Hvide Sande betyder først og fremmest smuk natur tæt på vandet. Søndervig har det hele. Den hyggelige sommerby har siden 1800 tallet være et årligt besøgsmål for danske- og udenlandske turister, der ville nyde en tur i havet.

Klitmøller

Klitmøller i Thy, også kendt som Danmarks cold Hawaii, tilbyder Cold Hawaii Surf Camps til dem, der leder efter den ultimative ekstremfølelse. Uanset om du kun er vant til at surfe på internettet, uanset hvor ung eller gammel du er, er der massere at lærer mellem bølgerne. Er du mere til smuk natur og lange gåturer, kan du nøjes med at nyde Klitmøller fra landjorden.

Klitmøller

Marielyst

I den populære ferieby Marielyst, kan man nyde Lolland-Falsters 600 km lange kyststrækning. Byen ligger tæt på nogle af danskernes favorit sommerudflugter nemlig, Knuthenborg Safaripark og Middelaldercentret. I området Øerne Lolland og Falster finder man lidt for alle. Her er små havne, shopping, wellness, gokarts og meget mere.

Blåvand

Byen er grundet sin smukke beliggenhed en af de mest populærereferie destinationer. Den ligger smukt placeret midt i den vilde vestjyske natur, og der er oplevelsesgaranti for alle aldre.

Er I til natur og frisk luft på kinderne, er Blåvand det perfekte sted. Byen, der ligger ud til havet, stranden og klitterne er omgivet af store områder skov. Gå på opdagelse i Naturpark Vadehavet eller Naturpark Vesterhavet eller besøg de omkringliggende byer. Hør om fyret, radioen, skolen, kirken, Kallesmærsk Hede og meget mere.