Top 3 steder at besøge i fantastiske Indien

Indien er en enorm og mangfoldig destination. Omkranset af Pakistan, Kina, Nepal, Bhutan, Sri Lanka, Bangladesh og Myanmar, for ikke at nævne det arabiske hav og Bengalbugten, betyder, at der er mange forskellige sider af landet.

Rejsepostens redaktion

Indien 202 uger siden

Rajasthan

Nordvest Indien er hvor du finder staten Rajasthan, der grænser op til Pakistan og er hjemsted for Thar-ørkenen. Uanset om du er interesseret i Rajput-historie eller udsigt over Aravallis-bjergene, indeholder Rajasthan nogle af de bedste steder at besøge i Indien. Jaipur, eller den lyserøde by, er Rajasthans hovedstad og et vidunderligt sted at begynde din rejse. Det er hjemsted for utrolig arkitektur, herunder tre forte, mange templer og det ekstraordinære bypalads. I Rajasthan er det også værd, at besøge Jodhpur, den såkaldte blå by, der er porten til Thar-ørkenen samt hjemmet for det spektakulære Mehrangarh-fort.

Agra

Agra er en af ​​de mest besøgte byer i hele Indien. Engang var Agra hovedstad i Mughal imperiet. Idag er Agra hjemsted for den ikoniske struktur kendt som Taj Mahal. Det hvide marmormusoleum blev bygget i det 17. århundrede, og betragtes som et monument af kærlighed. Mens den er spektakulær smuk, kan Taj Majal være meget overfyldt med turister.Så planlæg din tur og det du vil opleve. Også værd at se i Agra er Agra-fortet, der ligner meget det røde fort i Delhi. Du kan komme rundt i fortet fra 1500-tallet og endda udforske det indre af det smukke palads

Kerala

Den sydvestlige del af Indien kendt som Kerala er et sted med tropisk skønhed. Palmer, hvide sandstrande og øko-turisme er alle store grunde til at udforske regionen. Udover de berømte backwaters, elegante husbåde og tempelfestivaler, er Kerala også hjemsted for Thekkady, et sted, der giver dig mulighed for at beundre flora og fauna uden store skarer af mennesker. Kerala centrum er byen Kochi, hvor du kan se den lokale fiskerisektor trives sammen med moderne højhuse og arkitektur. Kochi er etnisk og religiøst forskelligartet, og på en enkelt eftermiddag kan du udforske en jødisk synagoge, et hollandsk palads, det portugisiske Pallipuram fort og det hinduistiske Thrikkakara-tempel.